• Home

Door de coronadreiging zijn onze scholen gesloten vanaf 16 maart tot aan de paasvakantie.

dreamstimemaximum 32194784 min

Maar leren houdt niet op bij de fysieke schoolomgeving. Leren kan ook buiten de muren van een schoolgebouw. Maar dit is voor velen onder ons iets nieuws. In deze moeilijke tijden is het dan ook belangrijk dat we elkaar helpen over de provinciegrenzen heen.

In het provinciaal onderwijs delen leerkrachten ondertussen materialen op het speciaal ontwikkelde online uitwisselingsplatform. Want sharen is caren!

Neem dus zeker eens een kijkje op: https://www.povcommunity.be/uitwisseling

Daarom een warme oproep om via dit online uitwisselingsplaftorm suggesties, tips en digitale opdrachten te delen. We staan immers allemaal voor dezelfde uitdaging.

Nog een kleine tip: doseer de opdrachten, zowel voor je leerlingen als voor jezelf!

 

Vanaf nu kan je ook in real time via een chatfunctie op het deelplatform vragen stellen aan POV-begeleiders. Tussen 9u en 15u beantwoordt een POV-begeleider graag jouw vragen. Voor vragen die meer opzoekwerk vergen of heel erg specifiek zijn, neemt een expert m.b.t. het thema snel contact met jou op. POV wil in de eerste plaats jou zo goed mogelijk helpen en blijft de grenzen van ondersteuning opzoeken.

 

  • NT2020, een netoverschrijdend professionaliseringsinitiatief

    NT2020 is een netoverschrijdend professionaliseringsinitiatief dat elke NT2-docent wil bereiken! Read More
  • Doet uw school al mee met lerarenstage.be?!

  • Startende leraren

    De starter en coach gecoacht! Uniek aanbod van coachingssessies voor startende leerkrachten en expertleerkrachten in Gent en Antwerpen. Read More
  • 1
  • 2
  • 3

@POV_onderwijs

Aankondigingen

load more hold SHIFT key to load all load all