CLIL aanbod 2017-2018

CLIL (Content and Language Integrated Learning) is een onderwijsvorm waarin een niet-taalvak via een vreemde taal (Engels, Frans of Duits) onderwezen wordt.

Weldra komt de info voor schooljaar 2018-2019 online.

Heeft u intussentijd vragen, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  • Voel je je voor de klas nog niet echt zeker in het Frans of Engels? Wil je je horizon verruimen en je vak via een andere taal geven( CLIL)? Meer info vind je op www.hetperspectief.net . Ook in PCVO Moderne Talen in Hasselt worden speciale opleidingen georganiseerd in een verkort traject. Voor meer informatie over de taaltestmomenten en opleiding in Hasselt, stuur je een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wens je deel te nemen aan komende taaltesten om de cursus CLIL-talen " Engels-Frans in de klas" in Gent te volgen, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
    Read More
  • Postgraduaat CLIL voor leerkrachten aan VIVES Zuid.
    Read More