PRIVACYBELEID

Als Provinciaal Onderwijs Vlaanderen zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Indien u na het doornemen van deze privacyverklaring vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via onderstaande contactgegevens:

POV
Boudewijnlaan 20-21
1000 Brussel
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
02 514 19 00

 

Functionaris gegevensbescherming

De data protection officer (DPO) binnen Provinciaal Onderwijs Vlaanderen is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Met welk doel wij persoonsgegevens verwerken

De door u meegedeelde persoonsgegevens kunnen worden gebruikt voor volgende doeleinden:

  • de administratie van POV-initiatieven: verwerking van inschrijvingen, versturen van reminders en informatie i.v.m. de initiatieven;
  • evaluatie van POV-initiatieven;
  • versturen van nieuwsbrieven om u op de hoogte te houden van POV-initiatieven.

Voor het verkrijgen van uw persoonsgegevens wordt gebruik gemaakt van Google Forms, welke de gegevens opslaat in Google Sheets.

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

POV verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u of uw organisatie/school/centrum/bedrijf deze aan ons verstrekt.
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • voor- en achternaam
  • adres
  • telefoon of gsm nummer
  • e-mailadres
  • naam organisatie/school/centrum/bedrijf
  • functie organisatie/school/centrum/bedrijf
  • facturatiegegevens

 

Delen van persoonsgegevens met derden

POV verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Bewaartermijn van persoonsgegevens

POV bewaart de gegevens zolang deze beschikbaar moeten zijn voor de werking van POV en voor rapportering.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door POV en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

 

Bescherming van persoonsgegevens

POV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mocht u het niet eens zijn met hoe we uw verzoek behandelen, dan kunt u zich richten tot de gegevensbeschermingsautoriteit http://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be. Daar kan desnoods ook een klacht worden ingediend.

 

Cookies

De website http://www.pov.be gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.