Haal het beste uit je leerlingen door coachende vaardigheden te gebruiken

Je leert hoe je als coach kunt bijdragen tot een nieuwe dynamiek, enthousiasme en een hoge graad van betrokkenheid om zo tot een hoger leerrendement te komen.  Coachende vaardigheden inzetten werkt inspirerend én uitdagend.  

 

Quotes uit de evaluatie: 

“ik voel mij zelfzekerder om de komende uitdagingen in het onderwijs met open armen te ontmoeten” 

“ik leerde nieuwe inzichten én tools die je dadelijk kan toepassen in de praktijk!”

“ik leerde coachende vaardigheden om anders les te geven / om te gaan met mijn collega's; open geest, ontspannen, betrokken, nieuwsgierig, zonder oordeel, ... en dat vergt helemaal niet zoveel energie, integendeel.  En meer rendement!”

 

Coachen brengt het beste in mensen naar buiten. Het uitgangspunt is dat mensen vaak veel kwaliteiten en talenten in huis hebben, die echter niet altijd zichtbaar zijn. De methodiek is in verschillende onderzoeken geëvalueerd. Daarbij zijn de opbrengsten vastgesteld bij leerlingen, leraren, schoolleiders, coaches en lerarenopleiders. Deze coachingsmethodiek blijkt te leiden tot 3D-leren. Dat betekent: Diepgaand, Doorwerkt in gedrag en Duurzaam.

Duur:
3 halve dagen

 

Doelgroep:

Leerkrachten die hun leerlingen zo willen begeleiden dat die persoon eigenaar blijft van de beoogde verandering en die dus invloed willen hebben op de motivatie en het zelfbeeld van leerlingen.

 

Interesse om deze opleiding in uw school of centrum te laten doorgaan? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.